خمیر رنگ های رزینی نارنجی:
رنگ های خمیری قرمز رزینی از جمله رنگ های پر کاربرد زمینه ای در رزین و طرح های رزینی هستند .خمیر رنگ پوششی با ایجاد لایه جدا کننده یا تولید و خلق طرح ابرو باد ، همین پیگمنت های خمیری بوده که همراه سایر رنگ ها در رزین مانند رنگ صدفی رنگ اکلیلی، رنگ جوهری و گاهی در ابستره و فلوید ارت یا ساخت پیکسل و زیور الات با رنگ های میکروبی ترکیب خوب و منحصر به فردی را می دهند.
ویژگی رنگ های خمیری :
که بر خلاف رنگ های شفاف یا ترنسپرنت زمینه مات در رزین ایجاد کرده و بیشتر کاربرد آن برای پوشش کف کار یا ایجاد رگه های رنگی مات در کار می باشد . مانند گل رنک های تیله های قدیمی که وسط آن رنگی و مات بود .
دلیل نامگذاری خمیر رنگ های رزینی به رنگ های پوششی اینست که این رنگ ها در واقع بخشی از کار را که نیاز بوده پوشش داده می شود . گاهی از رنگ های پوششی خمیری روشن مثل رنگ های خمیری سفید و زرد و … برای ایجاد سطح در زین استفاده می شود که قرار است روی آن متریال شفاف یا اکلیلی و یا گل خشک و مانند اینها کاربرد دارد .
خمیر رنگ های پوششی اپوکسی رزین ها
رنگ خمیری امکان را به شما میدهد تا در تمایز رنگ ها بر روی چوب یا قطعه کار یا سطوح مورد نظر , کنتر و سطح تمایز خوبی داشته باشید تا ظاهری زیبا وجذاب بوجود آورید . این رنگ های خمیری شامل : رنگ های آبی خمیری ،خمیر رنگ سورمه ای خمیری قرمز ، رنگ خمیری زرد ، رنگ سبز خمیری و خمیری قهو ه ای و خمیری مشکی و خمیر رنگ پر کاربرد سفید هستند . که رنگ سفید خمیری در ابستره وفلویدارت هم کاربرد دارد.
کلیه رنگ های خمیری یا پوششی بدون بو و دوستدار محیط زیست هستند و با کاربری آسان در رزین و ترکیبات آن استفاده می شوند.
تمامی رنگ های خمیری یا پیگمنت خمیری به حرارت مقاوم بوده و ظاهری شبیه رنگ روغن , مناسب اجرا در ,قاب ها تزئینی و مجسمه های رزینی و پلی استری و ابستره و … را دارند.
میزان استفاده خمیر رنگ :
رنگ های خمیری رزین را مات کرده و درصد مجاز آستفاد ه از آن حدود 1 درصد است.
کاربرد عمده خمیر رنگ های رزینی در لایه های کف کار می باشد این رنگ را با رزین هم نمی زنند چرا که رزین را مالت کرده و نتیجه زیبایی نخواهد داشت مگر اینکه با سلیقه و هنر شما و یا قطعه هنری شما همسو باشد .
پر فروشترین خمیر رنگ رزینی:
خمیر رنگ های پر فروش آرتا رزین که جزء بهترین خمیر رنگ های موجود بوده که توسط گروه آموزش و مطالعات ما ارزیابی و تست شده است .
ترکیبات و سازگاری رنگ های خمیری رزین :
این رنگ در قالب های سیلیکونی مشکلی بوجود نمی آورند منوط به اینکه درلایه های وسط کار قرار گیرند.
ترکیب خمیر رنگ رزینی در اپوکسی رزین سلو ، اپوکسی رزین فست و اپوکسی رزین سوپراسلو مخصوص ساز های بزرگ مشکلی ایجاد نمی کند .
در سا خت آبستره و فلوید ارت معمولا پاین ترین لایه رنگی از ترکیب رنگ های خمیری استفاده می شود .
نکته مهم استفاده از رنگ های خمیری :
میزان استفاده از رنگ های خمیری پوششی در رزین اپوکسی حدود 0.1 است استفاده بیشتر بخصوص در صطوح بالایی شاید باعث افت کیفیت رزین به لحاظ مقاومت شود .
اغب رنگ های خمیری در رزین حالت های وکتوری یا اثرات انتزاعی خاصی ایجاد می کنند که معمولا این رنگ را در رزین کاملا مخلوط نمی کنند تا رگه های از رنگ در داخل ا کار ایجاد شود .
کاربرد این نوع رنگ در رزین سبب ایجاد حجم در کار شده و عمق کار را بیشتر نمایش می دهد .
این رنگ را می توان با جابجایی آن با سوزن یا خلال دندان در داخل رزین در ساز های زیور الات و ایجاد وکتور مدیریت کرد . و طر ح های بسیار زیبایی ایجاد کرد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.